Top
Uneori uit de lucrurile simple - beautyfood
fade
1737
post-template-default,single,single-post,postid-1737,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Uneori uit de lucrurile simple

Ieri Mary, prietena mea,  mi-a adus aminte de o terapie foarte simpla pentru relaxare: baia cu sare grunjoasa.

Efecte: inlatura oboseala, calmeaza nervii, reduce radiatiile din corp cauzate de vorbitul la telefon printre altele, pielea devine mai nedeta si mai elastica, clameaza durerile reumatice, regleaza metabolismul.

Ai nevoie de 20 minute si un 1/2 kg  de sare grunjoasa sau sare de mare grunjoasa. Eu am pus si cateva picaturi de ulei esential de portocale, imi place mirosul foarte mult.

Partea cea mai frumoasa pentru mine este ca m-a luat somnul dupa baie si am adormit inainte de 12 noaptea pentru prima data dupa cateva luni.

Puteti folosi si sarurile Epson, cele mai cunoscute saruri de baie, 100% naturale, dar nu saruri colorate si parfumate  din comert, efectele benefice in acest caz sunt mai putine decat cele nocive.

Roxana Mucenic
5 Comments
 • kzarinne

  sarea de baie are si la mine acelasi efect: bustean! :))

  February 18, 2011 at 6:23 PM
 • mary

  ce ma bucur ca ai adormit inainte de 12!!! mai vreau sa spun cititoarelor ca si 10 minute sunt bune in caz ca nu au 20… eu trebuie sa fac 10 zile consecutive aceasta baie cu sare; am facut 7 si ma simt foarte bine chiar daca stau numai 15 minute maxim (nu rezist mai mult, chiar daca citesc :)))

  February 21, 2011 at 3:12 PM
 • Roxana

  Bine ai venit pe blog Mary, :)))) Multumim!

  February 22, 2011 at 3:43 AM
 • ong mare nostrum

  Buna,

  Te invit sa urmaresti blogul organizatiei ecologice Mare Nostrum. Noi luptam pentru conservarea si salvarea mediului. Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine.

  Te asteptam!

  March 2, 2011 at 9:29 PM
 • Roxana

  Am inteles de prima data invitatia voastra. Am marea rugaminte sa nu imi lasati cate un comentariu la fiecare postare.

  March 3, 2011 at 10:08 PM

Post a Comment

Follow us on Instagram