Top
Parul in doua nuante - beautyfood
fade
2788
post-template-default,single,single-post,postid-2788,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Parul in doua nuante

De la brunet la saten deschis, de la blond inchis la blond deschis, culoarea “curge” de la radacina spre varfuri. As vrea sa ma vopsesc asa dar mi-e tare frica ca nu o sa imi reuseasca, vreau ceva subtil de la culoarea mea naturala pana la un saten caramel. Mereu mi-a fost frica de suvite si nu am cum sa obtin asa ceva decat prin ele.

Intre timp am vazut-o pe Gina Pistol si am aflat ca tehnica se numeste braid si ca se poate obtine la salonul Tribute by George Soare.

Si mai jos este Gina pozand pentru Snnobish Breakfast:

Roxana Mucenic
4 Comments
 • Special Koko

  E f pretty ♥

  September 17, 2011 at 5:56 PM
 • Roxana

  Deocamdata nu am cum sa ma vopsesc cu henna, nu prinde pe parul vopsit din cate stiu eu, nu?

  October 3, 2011 at 10:42 AM
 • Roxana

  Am inceput sa ma vopsesc asa, adica mi-am facut cateva suvite. Trebuie sa faci suvitele in doua nuante, mai inchis la radacina, mai deschis spre varf. Arata bine.

  October 20, 2011 at 4:20 PM

Post a Comment

Follow us on Instagram