Top
Lapte demachiant cu ulei de avocado pentru ten sensibil si uscat - beautyfood
fade
729
post-template-default,single,single-post,postid-729,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Lapte demachiant cu ulei de avocado pentru ten sensibil si uscat

Uleiul de avocado si cel de migdale au o consistenta asemanatoare cu sebumul pielii, aceasta fiind motivul pentru care sunt foarte repede absorbite de piele si bine tolerate.

Ingrediente:

 • 100 ml apa de trandafir,
 • 1 lingura miere
 • 20 g lapte praf
 • 20 ml ulei de migdale dulci
 • 20 ml ulei de avocado

Se incalzeste putin apa de trandafir, se dizolva in ea mierea si laptele praf si se adauga uleiul de migdale si cel de avocado. Se toarna totul intr-o sticla inchisa la culoare si se agita bine. Se pastreaza la frigider. Se maseaza dimineata si seara fata, gatul si decolteul cu acest lapte, dupa care se curata cu un disc demachiant. Inainte de fiecare folosire agitati bine.

Sursa: Cod Rosu

Roxana Mucenic
2 Comments
 • tatiana

  Iti admir rabdarea. Never as putea sa prepar chestii de astea sanatoase si “gustoase”. Mi-era si mie dor de tine…:)

  February 28, 2010 at 9:31 PM
 • Roxana

  Hei, bine-ai revenit! Asa imi zice si prietena mea (in acelasi timp si partenera de afacere), ca ea nu ar face asa ceva in ruptul capului, cand exista produse bune si in comert. Dar mie imi place sa si prepar chestii, desi pe aceasta nu am cum sa o incerc, eu avand ten mixt.

  March 1, 2010 at 12:06 AM

Post a Comment

Follow us on Instagram