Top
Diptyque Do Son - arome de primavara - beautyfood
fade
2243
post-template-default,single,single-post,postid-2243,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Diptyque Do Son – arome de primavara

Stiu ca tocmai ce am intrat oficial in vara – e adevarat mai furtunoasa – dar Dyptique Do Son este aroma primaverii exuberante inchisa intr-o sticla minimalista. Este parfumul florilor albe, al veseliei delicate, al unui suras luminos.

M-am indragostit de el din primul moment si ma reindragostesc de fiecare data cand il port. Cred ca nici macar intr-o zi fierbinte in care tocurile s-ar infige in asfalt Do Son nu o sa ma copleseasca asa cum fac toate parfumurile, chiar si tuberoza mea adorata, Fracas de la Robert Piguet.

Yves Coueslant, unul dintre fondatorii casei Dyptique a crescut in Haiphong, o vasta provincie in nordul Indochinei. Mama sa era fascinata de tuberoze si parfumul lor i-a marcat copilaria.

Note: tuberoze, frunze de portocal, trandafiri, benzoina, iris, mosc alb.

Daca parfumurile forale va sperie ar trebui sa incercati Do Son. Este un amestec de flori albe si verde, un aer proaspat si racoros inmiresmat de adieri fine de tuberoze si iris. Mi s-a intamplat rar in ultima vreme sa primesc numai laude pentru parfumurile mele dar cu el asa s-a intamplat.

Eu mi l-am cumparat dintr-o parfumerie din Roma, dar se gaseste si online: Alla Violeta, luckyscent, Colette.

Roxana Mucenic
2 Comments
 • Geo

  Hello! 🙂
  M-ai intrebat de oja Zoya, am luat-o de la un targ care s-a desfasurat la Sala Palatului acum vreo luna. A costat 30 de lei acolo. Sa mai aduci nuante, chiar vreau sa mai iau Zoya, m-a impresionat in cel mai placut mod. Pup

  June 13, 2011 at 1:40 PM
 • Roxana

  Ma bucur ca iti place.

  June 13, 2011 at 8:43 PM

Post a Comment

Follow us on Instagram