Top
Cum obtin un par stralucitor? - beautyfood
fade
1445
post-template-default,single,single-post,postid-1445,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Cum obtin un par stralucitor?

Datele problemei: par decolorat si vopsit roscat, tendinta de uscare cauzata de decolorare, firul gros, ondulat lejer, in general sanatatos. Nu am probleme cu varfurile, nu este deloc ars, dar trebuie sa muncesc mai mult pentru partea cu stralucirea de cand l-am decolorat si vospit.

1. Placa cu tehnologie cu ioni de la Braun il face foarte stralucitor. Folosesc de 10 ani placa si parul meu nu are nicio problema, iar cea cu ioni este recomandata de specialisti ca fiind cea mai buna pentru pastrarea sanatatii parului. E adevarat ce cele cu par fin nu o pot folosi, deoarece parul se ingrasa mai repede.

2. Pun cateva picaturi (4-5, dar depinde de cat de des si de grao este friul de par) de ulei de avocado (sau jojoba) in balsamul de par.

3. Imi clatesc parul cu apa aproape rece, iar ultimele jeturi sunt chiar reci.Am observat ca asta ma ajuta si in pastrarea culorii, roscatul curgand mai mult din cauza apei calde.

4. Imi usuc intotdeauna parul pe treapta medie de caldura, iar spre final pe treapta de aer rece.

Roxana Mucenic
3 Comments
  • Raluca Fabuloasa

    Recomand si utilizarea unui uscator de par cu ioni. Eu am unul de la Remington si pot spune ca este performant, in special pentru ca nu mi se mai despica varfurile si, avand si jet de aer rece, chiar il recomand persoanelor ce vor sa aiba parul stralucitor.

    October 20, 2010 at 11:37 AM
  • Roxana

    Sunt de acord cu tine. Cand mi-am luat eu uscatorul nu aveau si cu tehnologie cu ioni. In afara de asta ese un uscator foarte bun, cu accesorii si trei trepte de caldura, nu prea-mi vine sa il schimb chiar acum.

    October 20, 2010 at 4:58 PM

Post a Comment

Follow us on Instagram