Top
Avem produse noi pentru par - beautyfood
fade
1946
post-template-default,single,single-post,postid-1946,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Avem produse noi pentru par

Intotdeauna am fost preocupata de ingrijirea parului la modul preventiv nu reparator. Mi se spune deseori ca am un par foarte frumos si sanatos dar aproape nimeni nu are chef sa asculte cum il ingrijesc. Daca natura mi-a dat un par frumos, asta nu inseamna ca nu il bibilesc constant mai ales acum ca este decolorat si vopsit.

Fie ca vreau bucle sau parul drept acesta trebuie protejat de sursele externe de caldura. Uscatoarele dauneaza firului de par in timp daca acesta nu este protejat.

Am folosit si spray-uri de protectie insa toate au o problema, imbacsesc parul mult mai repede si trebuie sa il spal din nou. Aceeasi problema poate aparea si in cazul balsamului fara clatire daca nu este folosit in cantitatea corecta calculata  in functie de cat de gros, lung si des este parul. Iar calculul nu se poate face dupa o formula matematica fixa, doar experienta ne duce la cantitatea potrivita.

Asa ca noul produs de la Aubrey Organics m-a facut foarte fericita. Eu i-am zis balsam leave in pentru ca e destul de greu sa traduci “organic detangler & shine booster” in ceva care sa sune omeneste.

Pana acum foloseam uleiul de avocado adaugat mastii de par si putin ulei de jojoba inainte de placa, dar un spray este mult mai usor de folosit.

Pentru cele cu firul de par gros, cret, deteriorat avem un ser organic protector pentru luciul parului tot de la Aubrey.

Am adus si samponul si balsamul cu camelie alba pentru parul uscat, deteriorat, cret. Uleiul de camelie este folosit de secole in cultura nipona pentru ingrijirea parului datorita proprietatilor lui de penetrare, regenerare si emoliente.

Am spus-o de multe ori, dar ma repet: parul aranjat si ingrijit este cel mai important aspect al imaginii noastre.

Roxana Mucenic
5 Comments
 • mary

  trebuie sa recunosc ca nu am folosit niciodata ulei inainte de placa. nu-l lasa gras?

  April 15, 2011 at 9:23 AM
 • Roxana

  nu, dar eu pun putin ulei pe parul umed inante de a-l usca complet si atunci uleiul hraneste si protejeaza.

  April 15, 2011 at 11:20 AM
 • mary

  am folosit pe parul uscat inainte de placa. are un aspect usor umed (uleios), dar nu arata rau – pare chiar stilizat.

  April 18, 2011 at 9:58 AM
 • Diana

  Roxana, honey, ai primit parfumelul ? 🙂

  April 21, 2011 at 10:15 PM
 • Roxana

  Nu am ajuns la Posta. Azi trec pe acolo.

  April 22, 2011 at 11:46 AM

Post a Comment

Follow us on Instagram