Top
Am fost din nou la mare - beautyfood
fade
100
post-template-default,single,single-post,postid-100,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Am fost din nou la mare

De data asta singura, am mers pentru Sunwaves. Am descoperit o plaja noua si foarte frumoasa, se numeste Crazy Beach si o gasiti undeva inainte de H2O, alta plaja foarte frumoasa din Mamaia.  Sunt ultimele bucati de plaja din Mamaia, inainte de Navodari.

La H2O se pot practica kitesurfing si wakeboarding, poti sa joci volei si fotbal, toate astea in liniste si printre oameni foarte ok si civilizati.

Crazy Beach este o plaja cu mobilier alb, are si piscina, un aer foarte relaxat, muzica se aude doar atat cat trebuie, iar in serile de weekend sunt chiar petreceri. Sezlongurile sunt foarte comode, spatiul intre ele este generos, umbrelele sunt ori albe de la Peroni ori din stuf si nu costa niciun ban in plus. Preturi decente: 15 lei sezlongul in cursul saptamanii, 25 lei la sfarsit de saptamana.

Roxana Mucenic
No Comments

Post a Comment

Follow us on Instagram