Top
5 motive pentru a alege paste/cereale integrale - beautyfood
fade
1675
post-template-default,single,single-post,postid-1675,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

5 motive pentru a alege paste/cereale integrale

1. O echipa de cercetatori de la Universitatea din Maryland condusa de expertul in probleme de nutritie Nadine Sahyoun a efectuat un studiu in urma caruia a decoperit ca cerealele integale scad riscul de obezitate si hipertensiune la adultii maturi nu doar la cei tineri. Asta desfiinteaza scuzele de genul “acum nu mai conteaza”.

2. Cerealele integrale contin vitamine (mai ales complexul de vitamine B), minerale (fier, cupru, zinc, fosfor), proteine, antioxidanti si fibre care sunt inlaturate intr-un procent mai ridicatprin procesul de rafinare.

3. Controlul glicemiei. Cerealele integrale va ajuta sa mentineti un nivel optim al insulinei si glucozei ceea ce duce la o scadere a riscului de diabet.

4. O digestie mai buna. Continutul ridicat de fibre asigura un tranzit intestinal usor si o digestie mai buna.

5. Va ajuta sa va mentineti silueta datorita continutului sarac in grasimi si bogat in fibre care dau senzatia de satietate pentru o perioada indelungata.

Asta nu inseamna ca putem consuma orice cantitate.

Preferatele mele: pastele integrale De Cecco, faina integrala de secara bio Petras, orez basmati brun.

Roxana Mucenic
2 Comments
  • radu

    salut. sunt total de acord cu tine. nu degeaba cei de de cecco sunt pe locul 2 in lume.cu un pic de imaginatie ies niste paste minunate pe care sa le mananci cu pofta.iar de preferinta cu orezul basmati brun,o excelenta alegere,dar destul de costisitoare. eu folosesc Michel Montignac,dar la ce pret il gasim intre 27 si 30 lei kg,tre sa fim foarte atenti cum il preparam,ca ar fi pacat sa il stricam.imi plac preferintele tale.

    May 2, 2011 at 6:25 PM
  • Roxana

    O reteta de paste cu telina, te rog? Cat mai simple. Am mancat unele in Italia….

    May 3, 2011 at 6:36 PM

Post a Comment

Follow us on Instagram