Top
5 cosmetice preferate - beautyfood
fade
1025
post-template-default,single,single-post,postid-1025,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

5 cosmetice preferate

1. Solutia micelara demachianta Cattier. Nu ma spal pe fata si nici nu suport sa-mi ramana grasa cum se in tampla cu orice demachiant obisnuit, asa ca solutia micelara este perfecta pentru mine.

2. Crema de zi de la Trevarno. Am gasit termenul de comparatie perfect: crema de la Trevarno este pentru ten ceea ce este crema de vanilie facuta in casa pentru papilele gustative, UN DELICIU.

3. Fardul de obraz mineral de la Aubrey Organics, culoarea Starlight Pink. Daca cineva vrea sa arate sarutata de soare pe bune, sa-si procure fardul asta.

4. Balsamul pentru maini de la Balm Balm, miroase superb si il pot folosi pe post de mai multe: balsam de buze, pentru maini, crema hidratanta pentru ten si corp…

5. Uleiul de avocado pentru par si cuticule

Imi propusesem mai demult sa scriu despre asta, dar impulsul mi l-a dat Gabi cu concursul ei.

Roxana Mucenic
5 Comments
 • Gaby

  Mulţumesc pentru participare 🙂

  April 13, 2010 at 8:49 PM
 • Roxana

  Am uitat sa-ti spun ca nu vreau sa particip decat cu postarea, nu sila tragerea la sorti. Am prea multe cosmetice acum si cum nu primesc farduri minerale…:))

  April 20, 2010 at 4:47 PM
 • Parfumuri originale

  si eu folosesc uleiul de avocado

  May 21, 2010 at 7:29 PM
 • Roxana

  Am devenit fan avocado sub orice forma: ulei, fruct. E atat de bun.

  May 22, 2010 at 8:37 AM
 • Anca

  Uleiul de avocado e foarte bun! 🙂

  July 23, 2010 at 8:13 PM

Post a Comment

Follow us on Instagram